KOORBEGELEIDING

 

 

 

 

Koorbegeleiding

Een belangrijke taak van Brabant Sinfonia is en blijft natuurlijk het begeleiden van koren, opera- en oratoriumverenigingen en solisten. Dit doet het orkest inmiddels al ruim 45 jaar. Met veel verenigingen zijn in die tijd langdurende relaties opgebouwd.

Bij ieder initiatief doen wij ons best om met een passend voorstel te komen, afgestemd op de uit te voeren werken, de randvoorwaarden en de financiële middelen. Daarbij bekijken we de bezetting van het orkest of ensemble, de verhouding beroepsmusici, amateurs en studenten, en het aantal repetities.

Wij maken een offerte waarin alles duidelijk staat omschreven, wat we doen en wat we niet doen en wat de daarbij behorende kosten zijn. Uiteraard zoeken wij, indien nodig, mee naar alternatieven. Ook kunnen wij desgewenst zorgen voor een instrumentaal intermezzo.

Neem vrijblijvend via deze website contact met ons op en wij gaan samen aan de slag om uiteindelijk van uw concert iets heel bijzonders te maken. Rechtstreeks contact opnemen met een van de bestuursleden kan ook altijd.